Rådgivning

Kongstad Telerådgivning er specialist i uafhængig rådgivning om telefoni og dataløsninger. Vi har et solidt kendskab til branchen, efter 25 år indenfor tele & data. Det er med til at sikre, at vores kunder får en god, kritisk og uafhængig rådgivning, og opnår de mest optimale løsninger og besparelser. En virksomhed der ønsker at optimere til en ny løsning kan typisk spare 20-50%.

Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde omkring jeres firmas telefoni. På mødet gennemgår vi nuværende telefoni regninger, kontrakter og aftaler. Hvis gennemgang giver anledning til at ændre på løsningen, hjælper vi kunden igennem processen, fra start til slut. Vi har alt kontakt til evt. ny operatør & leverandøre af eks. ny IP-omstilling, eller ren mobil løsning. Vi hjælper og er tovholder med blanketter, hjælp på dagen hvor løsningen flyttes til anden udbyder.

Vi tilbyder to muligheder, hvis der indgås en aftale. Den ene er No Cure No Pay, hvor vi tager en procentdel af første års besparelse i provision, med udgangspunkt i en beregning, på ny løsning kontra nuværende løsning. Anden mulighed er at lave en fastpris, så kunden er sikret en fast pris, men alligevel opnår at få den bedste og billigste løsning. I begge muligheder er inkluderet, at vi følger hele processen fra start til slut, og vi er tilstede på dagen hvor kunden overgår til ny aftale.