IP Telefoni

Mange virksomheder i dag, har stadig behov for et omstillings anlæg, med fastnet telefoner til en del af medarbejdere. Her kan man ofte med stor fordel, lægge løsningen over til IP telefoni. På disse løsninger erstatter man de eksisterende ”gamle telefonlinjer” benævnt ISDN & PSTN linjer, som nedlægges. I stedet ringes der ud via firmaets fiber/bredbåndsforbindelse, som bærelinje for IP telefonien (SIP trunk). På de fleste løsninger, er der meget lavere drifts omkostninger på trafikken og driften, dvs. meget lavere takst på trafik minutter og opkaldsafgifter. Abonnementsprisen på de IP-linjerne er oftest kun 1/10 del af prisen på en traditionel telefon linje.

Overvejelsen er selvfølgelig, om man vil erstatte det gamle omstillingsanlæg med et nyt IP-omstilling eller hosted IP, og lave en investering. Når vi laver beregningen, og får lukket alt overflødigt af linjer der ikke bruges, og en nyt IP omstilling, viser det sig næsten altid, at der er en god investering. Med besparelse på 20 – 50 % på selve driften af løsningen, gør at investering af nyt IP omstilling, og nye fastnet telefoner, er betalt tilbage efter 5-12 måneder.

Vi kender de fleste produkter på markedet og rådgiver omkring løsningerne, og tager os af alt det praktiske. Når der indgås en aftale med Kongstad Telerådgivning – så hjælper vi fra start til slut – fra underskrift til at være tovholder indtil løsningerne er implementeret af den valgte leverandør.