Mobilomstilling

Er virksomhedens medarbejdere ofte på farten, eller ønsker man en omstilling der er meget fleksibel, så er den rene mobile løsning måske en mulighed?

Grund ideen med at bruge en ren mobil løsning, er at man stort set kan spare/nedlægge de eksisterende telefonlinjer – benævnt PSTN & ISDN linjer og køre alt telefoni via virksomhedens mobiltelefoner. Firmaets hovednumre lægges over i ”mobiluniverset,” hvor man kan indtales en velkomst hilsen, f.eks. ”Velkommen til Kongstad Telerådgivning – tast 1 for kontor, tast 2 for lager tast 3..” eller med en enkel velkomst, hvor man får en besked om firma navnet og vent venligst.

Alle medarbejder kan hjælpe med, at besvare firmaets indgående opkald på mobiltelefonerne, og der meldes ind/ud af  hovenummeret efter behov. Dette kan ske via en APP, hvor man kan se status på kollegaerne, om de er optaget eller i møde, inden der stilles om til kollegaen. Der kan hvis det ønskes, laves kalender integration, så man OGSÅ hurtigt kan se hvornår ens kollega er tilbage f.eks. møde.

I processen med overflytning til en ren mobil løsning, skal der ofte tages stilling til, hvad der skal ske med underliggende liner, der ikke vil blive brugt mere. Dette kan være alarm linjer, dankort linjer etc. som oftest, kan flyttes over til, at køre på bredbåndsforbindelsen. Eller en  fax linje der  kan spares væk, ved at omlægge denne til mail.  Alle disse tiltag, kan Kongstad Telerådgivning hjælpe med, så løsningen bliver optimeret rent teknisk, men også med besparelse for øje. Ofte med besparelse på mellem 20-50%.